jueves, 21 de abril de 2011

La professió Naturopática es dóna cita en Natura Màlaga 2011


L'Organització Col·legial Naturopática FENACO ultima els preparatius pel seu participaciòn en NATURA MALAGA 2011, 3 ª Fira de Vida Saludable i Desenvolupament Sostenible, que tindrà lloc a Màlaga, en el Palau de Fires i Congressos durant els dies 6, 7 i 8 de maig.

NATURA MALAGA inclou al seu programa d'activitats per a tots els públics una sèrie d'activitats per a l'adquisició del benestar físic i mental, on FENACO participa amb uns Tallers Naturópaticos de Benestar i Qualitat de Vida amb l'objectiu d'implementar aquestes activitats que seran impartits per professionals naturòpates especialitzats en les diferents tècniques que li aportaran les eines per obtenir un benestar i qualitat de vida tant física com a emocional i mental en armonia amb la Naturalesa. Aquests tallers organitzats per FENACO són oberts i eminentementes pràctics.

A més, l'Organització Col·legial Naturopática FENACO, amb l'objectiu de dinamitzar el sector naturopático, convoca la III Edicion del Certamen Nacional de Quiromasaje obert a professionals i estudiants. I altres activitats formatives dirigides a professionals del sector que tenen la finalitat de presentar les ultimes novetats en matèria d'investigació naturopática.

Després del rotund èxit aconseguit en la seva segona edició, en la qual es va duplicar la superfície expositiva respecte a l'edició anterior amb més de 4.000m2 d'exposició, i es van triplicar les empreses participants, amb un centenar d'expositors i més de 150 activitats, el Palau de Fires i Congressos de Màlaga presenta la tercera edició de la Fira de Vida Saludable i Desenvolupament Sostenible.

Noves activitats i tallers, zona de presentacions i una variada oferta de productes i serveis per els qui triem viure saludablement ens esperen!

Natura Màlaga, més que una fira, és una filosofia de vida que creu en la protecció del patrimoni natural i en la gestió sostenible dels recursos. Aquest esdeveniment reuneix a Màlaga a professionals i visitants que treballen i viuen per i per a la consecució d'un objectiu comú: el respecte mediambiental.

Natura Màlaga és un esdeveniment creat per apropar la manera de vida saludable als consumidors, productors i distribuïdors de productes naturals que contribueixen a afermar el futur del planeta.

Natura Màlaga és un esdeveniment multisectorial en què tenen cabuda: Administracions Públiques; Agricultura ecològica; Alimentació sana, Artesanies del món; Associacionisme; Bioconstrucción; Comerç just; Cosmètica natural i higiene; Esport; Dietètica; Ecologia; Ecotecnología; Ecoturismo; Editorials; Energies renovables; Formació; Jardineria sostenible; Indumentària i fibres tèxtils; Infantil i jocs; Medicina natural; Medi ambient; Mobiliari, Decoració i llar; Música; ONGs; Reciclatge; Restauració; Salut; Serveis; Teràpies naturals i alternatives; Turisme de salut; Turisme rural; Turisme sostenible

L'Organització Col·legial Naturopática FENACO a Andalusia estarà presenta també amb un estand on exposarà les ultimes novetats en les tècniques i mètodes naturals de salut que utilitza el professional Naturòpata en la seva pràctica professional, asi com també està prevista la presència d'una nodrida representació dels Centres Homologats FENACO en NATURA MALAGA.

Us esperem per compartir una experiència professional i personal enriquidora.

Per més informacion NATURA MALAGA

No hay comentarios: